Бажані 0 0 грн

Інструкція з експлуатації матрацу.

Інструкція з транспортування, зберігання та експлуатації матраца.Інструкція з транспортування, зберігання та експлуатації матраца.

При транспортуванні, зберіганні та експлуатації ортопедичні матраци повинні знаходитися в горизонтальному положенні на рівній твердій поверхні. Використовуйте якісну основу під матрац. Не кладіть під матрац зайві предмети.

  • Що б не пошкодити пружинний блок та настили ортопедичного матраца КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ згинати, скручувати або складати матрац.
  • Категорично забороняється використовувати ортопедичний матрас

Дивани та матраци фабрики ВІКА у Львові

Вітаємо Вас у мальовничому Львові. Меблі ВІКА у ЛьвовіНаш магазин меблів знаходиться практично в центрі міста по вулиці Замарстинівській 41. Більшість продукції (готові м’які меблі, матраци) знаходиться в цьому виставковому залі. Зручна транспортна розв’язка дозволяє доїхати з будь-якого куточка Львова. Наші консультанти

Меблеві тканини для оббивки диванів

Кожен покупець, увійшовши в меблевий Меблеві тканини Земфірамагазин звертає пильну увагу не тільки на габарити і механізм трансформації дивану чи крісла, але і на саму кольорову гаму оббивки, адже саме забарвлення дивана або тахти відіграє одну з провідних ролей в облаштуванні будь-якого інтер'єру. Але якщо з розмірами і механізмом трансформації все і так зрозуміло, то ось з відтінками тканин доведеться трохи повозитися. Саме тому, кожному поважаючому себе споживачеві просто необхідно ознайомитися з представленим матеріалом, здатним пролити світло на питання, яке мучить кожного з нас, - якого ж кольору має бути мій диван? 

Osobennosti-vibora-myagkoy-mebeli Меблі — Мебельная фабрика Вика

М'які меблі для дому - вибираємо правильно.

Мабуть, потрібно почати з того, що м'які меблі є невід'ємною частиною не тільки вітальні, спальні, офісу або клубу, але і всього інтер'єру в цілому, підкреслюючи його індивідуальність, комфортабельність і загальну стильову концепцію.
Такі меблі повинні бути, в першу чергу зручні, багатофункціональні і ергономічні. Так що, замовляючи або купуючи м'який гарнітур в спеціалізованому магазині, не забудьте провести всі попередні виміри для того, що б Ваш новий диван або канапа не займали дуже багато простору у Вашій оселі.

Як купити кутовий диван, поради та підказки по вибору.

Основною передумовою до створення кутового дивана Футуристичний кутовий диван з функціональними спинками була необхідність заощадити місце в невеликому приміщенні, а так як кут практично в будь-якій кімнаті вважається найменш відвідуваною зоною, кутові дивани стали головною основою будь-якого меблевого інтер'єру.

Сьогодні кутовий диван можна зустріти в просторій вітальні, на якому зручно розмістяться компанія з п'яти друзів; його також можна зустріти на невеликій кухні, де він створює неповторний затишок теплого гніздечка; та навіть у широких коридорах кутові дивани вигідно підкреслять вишуканість стилю.

Як вибрати і купити диван своєї мрії.

Кожна людина облаштовує свою житлоплощу Диван Фаворит - диван своєї мрії спираючись на особисті смаки і переваги. І знайти дві однакові, та що там однакові, навіть схожі дві квартири знайти нереально. Однак, існує один предмет меблів, який присутній в кожній квартирі, будинку, дачі або навіть на модній заміській віллі. На нього усаджують дорогих гостей, на ньому відпочивають, його використовують для комфортного перегляду телевізора або для читання книги, що на ньому тільки роблять ...

Ви праві, це диван

Диван - основні визначення та поняття.

Диван - це слово знайоме кожному. З цим словом тісно Диван в химерному стилі в аристократичному будинкупов'язані такі поняття: стильність, затишок, простота, ергономіка, функціонал, комфорт і т.д. Важко уявити собі вітальню або кабінет без дивана. Сьогодні диван - невід'ємний атрибут інтер'єру в будь-якій квартирі.

Давайте спробуємо розібратися в цьому розмаїтті диванів, їх стилях, а також функціональному призначення.
Термін «диван» з'явився в ужитку в кінці XVI століття. На турецькому і арабській мові (від «даввана» записувати) це слово спочатку означало «списані аркуші паперу» або «списки», потім цим словом називали

Дерев’яні каркаси у виробництві меблів.

Деревянні каркаси у меблях

При виробництві м’яких меблів наша фабрика ВІКА використовує дерев’яні каркаси на весь модельний ряд. Чим це добре?

 

  • Термін експлуатації нашої продукції більше в 2, а то і в 3 рази порівняно з моделями в яких відсутній дерев’яний каркас. Хоча і ціна відповідно у нас трошечки вище. Для каркасів використовуємо деревину власного виробництва, і власної сушки, що є важливим (недосушене дерево з часом досихає, але вже на моделі, його може покрутити, він - каркас може скрипіти).

Щоб меблі вам служили довго.

Нормальними умовами експлуатації м'яких меблів Віка Щоб меблі вам служили довгоприйнято вважати температуру від +15 ° С до +28 ° С при відносній вологості від 30 до 80%. Виключіть попадання на лаковану поверхню таких рідин як: спирт, розчинник, бензин, ацетон та інше..

    Для підтримки зовнішнього вигляду дивана в хорошому стані дуже важливий постійний догляд - регулярне чищення дивана пилососом за допомогою спеціальних насадок для меблів (бажано раз на тиждень). Не доводьте тканину до стану «засмальцьованості», коли виступаючі частини м'яких меблів стають тускніше і їх колір відрізняється від первісного. Видалення локальних плям на м'яких меблів краще проводити негайно, це дозволить зберегти колір оббивки дивана!

Дочірні категорії