Бажані 0 0 грн

Щоб меблі вам служили довго.

Нормальними умовами експлуатації м'яких меблів Віка Щоб меблі вам служили довгоприйнято вважати температуру від +15 ° С до +28 ° С при відносній вологості від 30 до 80%. Виключіть попадання на лаковану поверхню таких рідин як: спирт, розчинник, бензин, ацетон та інше..

    Для підтримки зовнішнього вигляду дивана в хорошому стані дуже важливий постійний догляд - регулярне чищення дивана пилососом за допомогою спеціальних насадок для меблів (бажано раз на тиждень). Не доводьте тканину до стану «засмальцьованості», коли виступаючі частини м'яких меблів стають тускніше і їх колір відрізняється від первісного. Видалення локальних плям на м'яких меблів краще проводити негайно, це дозволить зберегти колір оббивки дивана!

Для очищення оббивки не застосовуйте пральні порошки, чистячі та інші засоби, не призначені для догляду за меблями, вони можуть вплинути на колір тканини після висихання.

     Для видалення загальних забруднень, щоб не зіпсувати меблеве покриття, рекомендуємо звернутися за допомогою до професіоналів за хімічною чисткою. Особливо це стосується дорогих тканин. Меблі не можна розміщувати близько до опалювальних приладів (батарея, піч, обігрівачі), а також поряд з сирими стінами. Знайте, що прямі сонячні промені, що падають на оббивну тканину, сприяють передчасному вицвітанню тканини.
     Використовуйте нішу для постільної білизни тільки для зберігання постільних речей, не завантажуйте її важкими предметами.
     З часом, дерев'яні з'єднання зсихаються, тому періодично перевіряйте підтяжку болтів і з'єднань, що використовуються в конструкції каркаса меблів, і підтягніть їх при необхідності.
Для збереження ваших меблів просимо Вас виконувати наступні нескладні рекомендації:
При транспортуванні диванів і крісел не тримайте їх за підлокітники, беріть тільки за низ виробу.
Невеликі складки тканини на поверхні м'яких частин, які виникли після транспортування та зникаючі після легкого розгладження рукою, допускаються і не є браком меблів.
Потертості меблевого покриття при експлуатації меблів в місцях постійного користування (наприклад: підлокітники) не є дефектом.

Догляд за меблями


Видаляємо плями на диванах:

- Жувальна гумка
Прикладіть пакет з льодом до забрудненої ділянки, щоб «заморозити» жуйку, і видаліть її шпателем.
- Чай і кава
Висушіть пляму паперовим рушником, вспіньте і нанесіть миючий засіб на пляму, після висихання піни проведіть очищення м'якою щіткою. При необхідності промийте чистою водою, а надлишок вологи висушіть серветками.
- Біле вино
Обробіть пляму розчином з ¾ частин метилового спирту і ¼ частини води, просушіть серветками. Потім нанесіть піну м'якого миючого засобу, просушіть.
- Червоне вино
Відразу ж промокніть рідину серветками і посипте забруднену ділянку сіллю. Після того, як сіль вбере вино а тканина висохне, акуратно очистіть її м'якою щіткою. При необхідності замийте піною м'якого миючого засобу, промийте водою, просушіть надлишок вологи серветками.
- Фруктовий сік

Чистка мебелів

Нанесіть на пляму розчин з суміші оцту і аміаку, промокніть надлишок вологи, потім обробіть ділянку чистою водою, просушіть серветками.

 

 

 

Схожі статті